A Nueva Mutua Sanitaria fa més de 65 anys que ens preocupem per la salut dels advocats. Per a tots els professionals del Dret, disposem d’una àmplia gamma d’assegurances que ens permeten donar resposta a les vostres necessitats en cadascuna de les etapes de la vostra vida.

Des de fa més de 65 anys cuidem la salut del col·lectiu d’advocats. L’experiència adquirida al llarg de tantes dècades la posem ara a disposició de professionals de qualsevol àmbit que vulguin tenir el benestar perfectament protegit.

QUADRE MÈDIC

Nueva Mutua Sanitaria compta amb un quadre mèdic integrat per excel·lents professionals repartits per tot Espanya. Busca i troba el facultatiu que necessitis de manera senzilla i ràpida a través de la nostra guia.

QUADRE MÊDIC

Nueva Mutua Sanitaria compta amb un quadre mèdic integrat per excel·lents professionals repartits per tot Espanya. Busca i troba el facultatiu que necessitis de manera senzilla i ràpida a través de la nostra guia.

COM UTILITZAR LA MEVA ASSEGURANÇA

Telemedicina

Urgències

Assistència en viatge

Gestió de cites

Autoritzar prestació

Blog

NOVETATS

AFEGEIX UN + A LA TEVA ASSEGURANÇA DE SALUT

Tecnosalut i Benestar, solucions innovadores, serveis i tecnologies per al teu benestar.

REBRE INFORMACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ

Si us plau, ompliu les dades següents:

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Nueva Mutua Sanitaria del Servicio Médico, Mutua de Seguros a Prima Fija, amb CIF V86444965 (Nueva Mutua Sanitaria), i inscrit al Registre d’Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau M380, està autoritzada per operar a la branca de Salut.

DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES: L’Empresa ha designat un delegat de Protecció de Dades (DPO) amb el qual us podeu posar en contacte a: dpo@nuevamutuasanitaria.es

FINALITAT DEL TRACTAMENT: Les vostres dades seran tractades amb la finalitat de facilitar-vos informació sobre els nostres productes d’assegurances, i enviar-vos comunicacions comercials sobre aquestes assegurances i altres serveis o ofertes sobre salut i benestar.

BASE LEGITIMADORA: La present sol·licitud d’informació sobre pòlisses d’assegurances.

DRETS: Podeu sol·licitar-nos l’accés, rectificació, cancel·lació, oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals, així com sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per exercir aquests drets, haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres en el correu electrònic següent: protecciondedatos@nuevamutuasanitaria.es, specificant quin dret voleu exercir, i enviant adjunta una còpia del vostre DNI o document identificatiu equivalent en vigor. En un termini màxim de 30 dies després de rebre la vostra sol·licitud, rebreu una resposta per part nostra.

Per obtenir més informació sobre la nostra Política de Privadesa de Dades, llegiu la següent pàgina web:  http://nuevamutuasanitaria.es/politica-de-proteccion-de-datos