Subsidi per
hospitalització

Si mai t’has preguntat com assegurar el teu benestar i el de la teva família en moments difícils, nosaltres en tenim la resposta.

L’assegurança de subsidi per hospitalització de Nueva Mutua Sanitaria et garanteix l’abonament de quantitats diàries després d’un accident o malaltia, que podràs fer servir en les despeses derivades de l’ingrés (trasllat de familiars al centre hospitalari, cura d’infants, ajuda domèstica) o en allò que consideris més important per fer front a les despeses quotidianes.

Pots triar com assegures la teva tranquil·litat entre 4 nivells diferents de cobertura, gràcies als quals percebràs subsidis diaris (dobles en el cas d’una estada a l’UCI) de 30, 60, 90 o 120 euros fins a un màxim d’un any de manera senzilla.

Anima’t a deixar enrere la incertesa.

30€
de subsidi diari

35€
de prima a l’any

60€
de subsidi diari

59€
de prima a l’any

90€
de subsidi diari

89€
de prima a l’any

120€
de subsidi diari

115€
de prima a l’any

Una estada a un centre hospitalari per un temps superior a 24 hores, per prescripció mèdica i amb fins diagnòstics o terapèutics.

365 dies en cas d’hospitalització i 4 dies en cas de recuperació domiciliària prescrita per un metge, establerts a les Condicions Particulars.

Aquesta clàusula no s’aplica si entre la data d’alta mèdica d’un període i la data de baixa mèdica del consecutiu han transcorregut més de sis mesos.

L’import de la indemnització dependrà del capital assegurat i tens 4 nivells de subsidi per triar el que consideris.
En qualsevol cas, per l’estada a l’UCI percebràs el doble del capital.
A més, en cas que un metge et prescrigui una recuperació domiciliària, podràs percebre el 50% del capital durant un màxim de 4 dies.

El període de carència és de 6 mesos i 8 en el cas del part.

No. Els nivells de subsidi tenen una prima única i no es regeixen per trams d’edat.

Enviar a Nueva Mutua Sanitaria l’informe mèdic d’alta i el certificat d’estada a l’hospital, amb el nombre de dies a la planta i/o l’UCI o amb la data i l’hora d’ingrés i d’alta.

En un termini màxim de 15 dies laborables des de la data de lliurament de la documentació, es farà un càrrec mitjançant transferència al compte del rebut de la prima.

REBRE INFORMACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ

Si us plau, ompliu les dades següents:

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Nueva Mutua Sanitaria del Servicio Médico, Mutua de Seguros a Prima Fija, amb CIF V86444965 (Nueva Mutua Sanitaria), i inscrit al Registre d’Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau M380, està autoritzada per operar a la branca de Salut.

DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES: L’Empresa ha designat un delegat de Protecció de Dades (DPO) amb el qual us podeu posar en contacte a: dpo@nuevamutuasanitaria.es

FINALITAT DEL TRACTAMENT: Les vostres dades seran tractades amb la finalitat de facilitar-vos informació sobre els nostres productes d’assegurances, i enviar-vos comunicacions comercials sobre aquestes assegurances i altres serveis o ofertes sobre salut i benestar.

BASE LEGITIMADORA: La present sol·licitud d’informació sobre pòlisses d’assegurances.

DRETS: Podeu sol·licitar-nos l’accés, rectificació, cancel·lació, oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals, així com sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per exercir aquests drets, haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres en el correu electrònic següent: protecciondedatos@nuevamutuasanitaria.es, specificant quin dret voleu exercir, i enviant adjunta una còpia del vostre DNI o document identificatiu equivalent en vigor. En un termini màxim de 30 dies després de rebre la vostra sol·licitud, rebreu una resposta per part nostra.

Per obtenir més informació sobre la nostra Política de Privadesa de Dades, llegiu la següent pàgina web:  http://nuevamutuasanitaria.es/politica-de-proteccion-de-datos