ASSISTÈNCIA EN VIATGE A L'ESTRANGER

Si has de viatjar a l’estranger, convé que tinguis la millor protecció. Per tal que puguis recórrer el món amb tota tranquil·litat, Nueva Mutua Sanitaria t’ofereix una pòlissa d’assistència d’urgència a l’estranger amb IRIS GLOBAL Soluciones de Protección Seguros y Reaseguros, SAU que està inclosa en la teva assegurança de salut.

Amb aquesta assegurança, cada assegurat tindrà dret a assistència medicosanitària a l’estranger amb una cobertura de fins a 15.000 euros per incidència en períodes d’estada no superiors a 90 dies consecutius.

Com s’utilitza la pòlissa d’assistència en viatges? Si necessites fer ús de la teva assegurança d’assistència a l’estranger, truca al (+34) 91 290 80 78, disponible 24H / 365 dies a l’any, indicant:

  • El teu nom
  • DNI
  • Telèfon
  • On ets
  • Tipus d’assistència

Viatja tranquil amb Nueva Mutua Sanitaria.

extranjero

MÉS INFORMACIÓ

REBRE INFORMACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ

Si us plau, ompliu les dades següents:

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Nueva Mutua Sanitaria del Servicio Médico, Mutua de Seguros a Prima Fija, amb CIF V86444965 (Nueva Mutua Sanitaria), i inscrit al Registre d’Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau M380, està autoritzada per operar a la branca de Salut.

DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES: L’Empresa ha designat un delegat de Protecció de Dades (DPO) amb el qual us podeu posar en contacte a: dpo@nuevamutuasanitaria.es

FINALITAT DEL TRACTAMENT: Les vostres dades seran tractades amb la finalitat de facilitar-vos informació sobre els nostres productes d’assegurances, i enviar-vos comunicacions comercials sobre aquestes assegurances i altres serveis o ofertes sobre salut i benestar.

BASE LEGITIMADORA: La present sol·licitud d’informació sobre pòlisses d’assegurances.

DRETS: Podeu sol·licitar-nos l’accés, rectificació, cancel·lació, oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals, així com sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per exercir aquests drets, haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres en el correu electrònic següent: protecciondedatos@nuevamutuasanitaria.es, specificant quin dret voleu exercir, i enviant adjunta una còpia del vostre DNI o document identificatiu equivalent en vigor. En un termini màxim de 30 dies després de rebre la vostra sol·licitud, rebreu una resposta per part nostra.

Per obtenir més informació sobre la nostra Política de Privadesa de Dades, llegiu la següent pàgina web:  http://nuevamutuasanitaria.es/politica-de-proteccion-de-datos