ASSEGURANÇA DENTAL

Dental Blava i Dental Verda són unes assegurances exclusives d’assistència odontològica integral per a assegurats de Nueva Mutua Sanitaria.

Amb més de 1.600 professionals, DENTAL VERDA i DENTAL BLAVA t’ofereixen accés a tots els serveis odontològics privats.

Contracta la teva assegurança dental a partir de 9 euros al mes.

DENTAL_ACTUAL_LOGO

Per això ara tenim una bona notícia per a la teva salut dental

A Nueva Mutua Sanitaria, ens dediquem al 100% a cuidar la teva salut. Per a tu, que formes part de Nueva Mutua Sanitaria, hem dissenyat dos productes exclusius.

Amb DENTAL VERDA i DENTAL BLAVA, pots triar la fórmula que més convingui a la teva salut dental.

PREGUNTES FREQÜENTS

Pots contractar-la còmodament des d’aquesta mateixa pàgina.
Després d’emplenar el formulari, rebràs una confirmació d’alta i l’accés a l’Àrea Privada on trobaràs la targeta digital i podràs gestionar la teva pòlissa.

Podràs triar el teu nivell de cobertura: amb Dental Verda, tindràs accés a 67 tractaments a cost zero i amb Dental Blava, a 95. A més, els tractaments no inclosos a la teva pòlissa tenen un preu franquiciat inferior al del mercat.

Pots triar amb llibertat el professional amb qui et vols visitar entre les 4.639 clíniques i dentistes que figuren al nostre exclusiu quadre mèdic.

Un cop confirmada la teva sol·licitud, la teva targeta digital estarà operativa en un termini de 24 hores i podràs accedir a totes les nostres cobertures.

No. Un dels avantatges de les nostres assegurances dentals és que diem adeu a qüestionaris previs o altres barreres de contractació.

Per descomptat. De fet, amb els nostres plans familiars obtindràs descomptes si els hi inclous. Els menors de 8 anys tenen inclosa la cobertura de manera gratuïta.

Per domiciliació bancària.
Si vols, pots fraccionar els pagaments de la prima de manera mensual, trimestral o anual sense cost addicional.

No hi ha límit d’edat per a la contractació. Qualsevol edat és bona per tenir cura de la teva salut bucodental.

BLAVA

Més del 45% de tractaments inclosos en cobertura:
tractament per a sensibilitat dental,
TAC dental, obturacions, curetatges, etc.

MÉS INFORMACIÓ

REBRE INFORMACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ

Si us plau, ompliu les dades següents:

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Nueva Mutua Sanitaria del Servicio Médico, Mutua de Seguros a Prima Fija, amb CIF V86444965 (Nueva Mutua Sanitaria), i inscrit al Registre d’Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau M380, està autoritzada per operar a la branca de Salut.

DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES: L’Empresa ha designat un delegat de Protecció de Dades (DPO) amb el qual us podeu posar en contacte a: dpo@nuevamutuasanitaria.es

FINALITAT DEL TRACTAMENT: Les vostres dades seran tractades amb la finalitat de facilitar-vos informació sobre els nostres productes d’assegurances, i enviar-vos comunicacions comercials sobre aquestes assegurances i altres serveis o ofertes sobre salut i benestar.

BASE LEGITIMADORA: La present sol·licitud d’informació sobre pòlisses d’assegurances.

DRETS: Podeu sol·licitar-nos l’accés, rectificació, cancel·lació, oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals, així com sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per exercir aquests drets, haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres en el correu electrònic següent: protecciondedatos@nuevamutuasanitaria.es, specificant quin dret voleu exercir, i enviant adjunta una còpia del vostre DNI o document identificatiu equivalent en vigor. En un termini màxim de 30 dies després de rebre la vostra sol·licitud, rebreu una resposta per part nostra.

Per obtenir més informació sobre la nostra Política de Privadesa de Dades, llegiu la següent pàgina web:  http://nuevamutuasanitaria.es/politica-de-proteccion-de-datos