SERVEI MÈDIC DE LA CNMV

A partir de l’1 de juliol del 2023 Nueva Mutua Sanitaria és l’asseguradora seleccionada per la CNMV com a companyia encarregada de ser la teva assegurança de salut.

Serem al teu costat des del primer moment, per ajudar-te amb totes les gestions que necessitis, i el més important, en la cura de la teva salut i la dels teus familiars.

Tarjeta CNMV (14)

QUADRE MÈDIC

La nova assegurança, Salut Professional Família – CNMV, posa a la teva disposició un quadre mèdic compost per prop de 60.000 professionals sanitaris a tot Espanya.

Addicionalment, s’hi inclouen una sèrie d’hospitals per a la CNMV

TRACTAMENTS EN CURS

Nueva Mutua Sanitaria assumeix, íntegrament, les despeses que s’originin des de l’entrada en vigor de la pòlissa pels serveis prestats pel quadre mèdic de les companyies contractades anteriorment, els assegurats que es trobin en aquell moment en fase de tractament o amb actuacions programades, independentment de si aquests professionals es troben al quadre mèdic de Nueva Mutua Sanitaria.

Els assegurats han de comunicar a l’interlocutor indicat al formulari el tractament que estan rebent abans del 30/06/2023 perquè es gestioni de manera personalitzada cada cas amb el seu departament mèdic.

Aquests tractaments es classifiquen en: assistència extrahospitalària, assistència hospitalària, embarassos en curs, malalties cròniques, processos oncològics, processos aguts i psicologia.

REEMBORSAMENT

Nueva Mutua Sanitaria garanteix, amb els percentatges i límits econòmics establerts, el reemborsament de les despeses sufragades per l’assegurat en rebre assistència, en territori nacional i a través de facultatius o professionals sanitaris no inclosos als quadres mèdics.

COL·LECTIU B

Els traspassos i altes noves que es duguin a terme abans del 31 de juliol i amb efectes d’1 de juliol de 2023, es realitzaran sense necessitat d’emplenar qüestionari previ de salut.

Les altes noves a partir de l’1 d’agost hauran d’emplenar un qüestionari previ de salut per valorar-lo.

En cap cas no hi haurà períodes de carència.

Podeu fer la sol·licitud d’alta per adherir familiars de fins a segon grau, sempre que l’empleat de la CNMV estigui donat d’alta al col·lectiu A com a Titular de pòlissa.

*Els preus de l’assegurança es mantenen sense variació durant la vigència del contracte.

ASSISTÈNCIA EN VIATGE

Si has de viatjar a l’estranger, convé que tinguis la millor protecció. Perquè puguis recórrer el món amb tota tranquil·litat, Nueva Mutua Sanitaria ofereix assistència d’urgència a l’estranger inclosa a l’assegurança de salut dels col·lectius A i B.

Nueva Mutua Sanitaria valora el temps i la comoditat dels seus assegurats, per la qual cosa no cal notificar el viatge a l’estranger amb antelació, tret que ho sol·liciti el país de destinació.

En cas de necessitar assistència, contacta’ns al (+34) 91 290 80 78, disponible 24H / 365 dies a l’any.

REBRE INFORMACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ

Si us plau, ompliu les dades següents:

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Nueva Mutua Sanitaria del Servicio Médico, Mutua de Seguros a Prima Fija, amb CIF V86444965 (Nueva Mutua Sanitaria), i inscrit al Registre d’Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau M380, està autoritzada per operar a la branca de Salut.

DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES: L’Empresa ha designat un delegat de Protecció de Dades (DPO) amb el qual us podeu posar en contacte a: dpo@nuevamutuasanitaria.es

FINALITAT DEL TRACTAMENT: Les vostres dades seran tractades amb la finalitat de facilitar-vos informació sobre els nostres productes d’assegurances, i enviar-vos comunicacions comercials sobre aquestes assegurances i altres serveis o ofertes sobre salut i benestar.

BASE LEGITIMADORA: La present sol·licitud d’informació sobre pòlisses d’assegurances.

DRETS: Podeu sol·licitar-nos l’accés, rectificació, cancel·lació, oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals, així com sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per exercir aquests drets, haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres en el correu electrònic següent: protecciondedatos@nuevamutuasanitaria.es, specificant quin dret voleu exercir, i enviant adjunta una còpia del vostre DNI o document identificatiu equivalent en vigor. En un termini màxim de 30 dies després de rebre la vostra sol·licitud, rebreu una resposta per part nostra.

Per obtenir més informació sobre la nostra Política de Privadesa de Dades, llegiu la següent pàgina web:  http://nuevamutuasanitaria.es/politica-de-proteccion-de-datos