Aquest servei d’atenció mèdica domiciliària es presta a totes les capitals de província (a excepció de Ceuta i Melilla). Per a altres localitats i la Comunitat Autònoma de la Rioja consulteu disponibilitat al número 91 290 80 76.

L’assegurat tindrà a la seva disposició una atenció mèdica d’urgències a domicili, tant de metge com d’infermeria en l’àmbit nacional trucant al 91 290 80 76.

Compteu amb el suport de Nueva Mutua Sanitaria per resoldre els casos d’urgències a domicili, ja que disposem del millor servei mèdic.

L’assegurat tindrà a la seva disposició una atenció mèdica d’urgències a domicili, tant de metge com d’infermeria a nivell nacional trucant al 91 290 80 76.

Compteu amb el suport de Nova Mútua Sanitària per resoldre els casos d’urgències a domicili, ja que comptem amb el millor servei mèdic.

Aquest servei d’atenció mèdica domiciliària es presta a totes les capitals de província (a excepció de Ceuta i Melilla). Per a altres localitats i la Comunitat Autònoma de la Rioja consulteu disponibilitat al número 91 290 80 76.

REBRE INFORMACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ

Si us plau, ompliu les dades següents:

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Nueva Mutua Sanitaria del Servicio Médico, Mutua de Seguros a Prima Fija, amb CIF V86444965 (Nueva Mutua Sanitaria), i inscrit al Registre d’Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau M380, està autoritzada per operar a la branca de Salut.

DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES: L’Empresa ha designat un delegat de Protecció de Dades (DPO) amb el qual us podeu posar en contacte a: dpo@nuevamutuasanitaria.es

FINALITAT DEL TRACTAMENT: Les vostres dades seran tractades amb la finalitat de facilitar-vos informació sobre els nostres productes d’assegurances, i enviar-vos comunicacions comercials sobre aquestes assegurances i altres serveis o ofertes sobre salut i benestar.

BASE LEGITIMADORA: La present sol·licitud d’informació sobre pòlisses d’assegurances.

DRETS: Podeu sol·licitar-nos l’accés, rectificació, cancel·lació, oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals, així com sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per exercir aquests drets, haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres en el correu electrònic següent: protecciondedatos@nuevamutuasanitaria.es, specificant quin dret voleu exercir, i enviant adjunta una còpia del vostre DNI o document identificatiu equivalent en vigor. En un termini màxim de 30 dies després de rebre la vostra sol·licitud, rebreu una resposta per part nostra.

Per obtenir més informació sobre la nostra Política de Privadesa de Dades, llegiu la següent pàgina web:  http://nuevamutuasanitaria.es/politica-de-proteccion-de-datos