QUI SOM

Nueva Mutua Sanitaria té 70 anys d’experiència cuidant la salut i la qualitat de vida dels professionals en cada etapa de les seves vides, mitjançant una àmplia oferta de serveis i productes que s’adapten a totes les necessitats.

Continuadora de la tasca del Servei Mèdic del Col·legi d’Advocats de Madrid, Nueva Mutua Sanitaria posa a disposició dels seus assegurats un quadre mèdic compost per excel·lents professionals, centres i hospitals concertats a tot Espanya.

Caracteritzada pel compromís absolut amb els seus mutualistes i per l’excel·lència i la qualitat dels seus serveis, aquesta companyia es preocupa pel benestar de tots i cadascun dels seus clients, als quals facilita les millors opcions d’assistència sanitària.

L’experiència adquirida al llarg de set dècades d’atenció i dedicació als advocats ha permès a Nueva Mutua Sanitaria dissenyar i desenvolupar una àmplia gamma de productes adreçats de manera específica a diferents col·lectius professionals.

Nueva Mutua Sanitaria disposa d’una cartera d’assegurances creada per donar resposta a les necessitats dels emprenedors i empresaris que volen garantir la cura de la seva salut i la dels seus familiars i empleats, així com dels joves que s’incorporen al món laboral.

REBRE INFORMACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ

Si us plau, ompliu les dades següents:

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Nueva Mutua Sanitaria del Servicio Médico, Mutua de Seguros a Prima Fija, amb CIF V86444965 (Nueva Mutua Sanitaria), i inscrit al Registre d’Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau M380, està autoritzada per operar a la branca de Salut.

DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES: L’Empresa ha designat un delegat de Protecció de Dades (DPO) amb el qual us podeu posar en contacte a: dpo@nuevamutuasanitaria.es

FINALITAT DEL TRACTAMENT: Les vostres dades seran tractades amb la finalitat de facilitar-vos informació sobre els nostres productes d’assegurances, i enviar-vos comunicacions comercials sobre aquestes assegurances i altres serveis o ofertes sobre salut i benestar.

BASE LEGITIMADORA: La present sol·licitud d’informació sobre pòlisses d’assegurances.

DRETS: Podeu sol·licitar-nos l’accés, rectificació, cancel·lació, oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals, així com sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per exercir aquests drets, haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres en el correu electrònic següent: protecciondedatos@nuevamutuasanitaria.es, specificant quin dret voleu exercir, i enviant adjunta una còpia del vostre DNI o document identificatiu equivalent en vigor. En un termini màxim de 30 dies després de rebre la vostra sol·licitud, rebreu una resposta per part nostra.

Per obtenir més informació sobre la nostra Política de Privadesa de Dades, llegiu la següent pàgina web:  http://nuevamutuasanitaria.es/politica-de-proteccion-de-datos