SERVEI MÈDIC DE MUGEJU

Volem ser la teva asseguradora de salut. Per això, a més de donar-te la millor cobertura sanitària, ara també podràs gaudir dels serveis que t’oferim:

Quadre mèdic de prestigi

Prestacions exclusives

Medicina digital


Servei d’atenció directa a assegurats de MUGEJU:

TENS UN AVANTATGE ESPECIAL PER SER DE LA FAMÍLIA

Oferta especial per als teus familiars de fins a 35 anys que no cobreixi la teva pòlissa MUGEJU.

45€ al mes

*Oferta vàlida per a familiars sense restricció a la línia de consanguinitat. Les tarifes s’incrementaran un 0,15% TCCS. Promoció vàlida per a nous assegurats. Per a l’actualització anual de les primes en renovacions successives es tindran en compte els criteris d’actualització anual de les condicions econòmiques recollides a la pòlissa.

REBRE INFORMACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ

Si us plau, ompliu les dades següents:

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Nueva Mutua Sanitaria del Servicio Médico, Mutua de Seguros a Prima Fija, amb CIF V86444965 (Nueva Mutua Sanitaria), i inscrit al Registre d’Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau M380, està autoritzada per operar a la branca de Salut.

DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES: L’Empresa ha designat un delegat de Protecció de Dades (DPO) amb el qual us podeu posar en contacte a: dpo@nuevamutuasanitaria.es

FINALITAT DEL TRACTAMENT: Les vostres dades seran tractades amb la finalitat de facilitar-vos informació sobre els nostres productes d’assegurances, i enviar-vos comunicacions comercials sobre aquestes assegurances i altres serveis o ofertes sobre salut i benestar.

BASE LEGITIMADORA: La present sol·licitud d’informació sobre pòlisses d’assegurances.

DRETS: Podeu sol·licitar-nos l’accés, rectificació, cancel·lació, oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals, així com sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per exercir aquests drets, haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres en el correu electrònic següent: protecciondedatos@nuevamutuasanitaria.es, specificant quin dret voleu exercir, i enviant adjunta una còpia del vostre DNI o document identificatiu equivalent en vigor. En un termini màxim de 30 dies després de rebre la vostra sol·licitud, rebreu una resposta per part nostra.

Per obtenir més informació sobre la nostra Política de Privadesa de Dades, llegiu la següent pàgina web:  http://nuevamutuasanitaria.es/politica-de-proteccion-de-datos