SEGONA OPINIÓ MÈDICA

T’han diagnosticat una malaltia greu? Tens dubtes sobre un diagnòstic o tractament?

Davant d’una decisió mèdica important, el servei de Segona Opinió Mèdica posa a la teva disposició els millors experts de l’àmbit mundial.

Per ser client de Nueva Mutua Sanitaria disposes d’accés a aquest servei. Només caldrà una trucada per sol·licitar el servei i, de la mà dels millors experts, prendre les decisions mèdiques més adequades.

1
2
3

Con el servicio de segunda opinión médica encontrarás:

Experts de prestigi internacional

Sense necessitat de
desplaçar-te

De manera segura i confidencial

¿COM FUNCIONA?

4
5

Sol·licita el servei trucant al 91 290 80 76. Un gestor t’atendrà i t’ajudarà a recopilar la informació sobre el teu cas. 

Un comitè clínic estudiarà el teu cas i triarà els especialistes més adequats segons la teva situació mèdica.

6
7

Rebràs les conclusions i les recomanacions dels especialistes en un informe complet.

Durant tot el procés, el teu gestor t’acompanyarà per resoldre dubtes i inquietuds.

CONTACTA'NS

Per sol·licitar el servei, truca al 91 290 80 76

 

REBRE INFORMACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ

Si us plau, ompliu les dades següents:

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Nueva Mutua Sanitaria del Servicio Médico, Mutua de Seguros a Prima Fija, amb CIF V86444965 (Nueva Mutua Sanitaria), i inscrit al Registre d’Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau M380, està autoritzada per operar a la branca de Salut.

DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES: L’Empresa ha designat un delegat de Protecció de Dades (DPO) amb el qual us podeu posar en contacte a: dpo@nuevamutuasanitaria.es

FINALITAT DEL TRACTAMENT: Les vostres dades seran tractades amb la finalitat de facilitar-vos informació sobre els nostres productes d’assegurances, i enviar-vos comunicacions comercials sobre aquestes assegurances i altres serveis o ofertes sobre salut i benestar.

BASE LEGITIMADORA: La present sol·licitud d’informació sobre pòlisses d’assegurances.

DRETS: Podeu sol·licitar-nos l’accés, rectificació, cancel·lació, oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals, així com sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per exercir aquests drets, haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres en el correu electrònic següent: protecciondedatos@nuevamutuasanitaria.es, specificant quin dret voleu exercir, i enviant adjunta una còpia del vostre DNI o document identificatiu equivalent en vigor. En un termini màxim de 30 dies després de rebre la vostra sol·licitud, rebreu una resposta per part nostra.

Per obtenir més informació sobre la nostra Política de Privadesa de Dades, llegiu la següent pàgina web:  http://nuevamutuasanitaria.es/politica-de-proteccion-de-datos