inicia

Nueva Mutua Sanitaria t’ofereix una completa assegurança de cobertura sanitària.

Amb aquest producte disposaràs de la millor atenció primària i totes les especialitats, proves diagnòstiques i intervencions quirúrgiques gràcies al nostre ampli quadre mèdic concertat a tot el territori nacional.

A més, amb Inicia disposaràs d’un ampli catàleg de prestacions especials i els millors hospitals i facultatius al teu abast.

Amb aquesta assegurança estaràs protegit davant de qualsevol hospitalització mèdica o quirúrgica i tindràs accés al servei d’urgències durant les 24 hores del dia en qualsevol moment.

Inicia t’ofereix, fins i tot, assistència en viatge a l’estranger, i en cobreix fins a 15.000 euros.

Aquesta pòlissa ofereix la possibilitat de ser contractada amb o sense copagament i pot ser ampliada amb garantia dental.

MÉS INFORMACIÓ

REBRE INFORMACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ

Si us plau, ompliu les dades següents:

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Nueva Mutua Sanitaria del Servicio Médico, Mutua de Seguros a Prima Fija, amb CIF V86444965 (Nueva Mutua Sanitaria), i inscrit al Registre d’Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau M380, està autoritzada per operar a la branca de Salut.

DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES: L’Empresa ha designat un delegat de Protecció de Dades (DPO) amb el qual us podeu posar en contacte a: dpo@nuevamutuasanitaria.es

FINALITAT DEL TRACTAMENT: Les vostres dades seran tractades amb la finalitat de facilitar-vos informació sobre els nostres productes d’assegurances, i enviar-vos comunicacions comercials sobre aquestes assegurances i altres serveis o ofertes sobre salut i benestar.

BASE LEGITIMADORA: La present sol·licitud d’informació sobre pòlisses d’assegurances.

DRETS: Podeu sol·licitar-nos l’accés, rectificació, cancel·lació, oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals, així com sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per exercir aquests drets, haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres en el correu electrònic següent: protecciondedatos@nuevamutuasanitaria.es, specificant quin dret voleu exercir, i enviant adjunta una còpia del vostre DNI o document identificatiu equivalent en vigor. En un termini màxim de 30 dies després de rebre la vostra sol·licitud, rebreu una resposta per part nostra.

Per obtenir més informació sobre la nostra Política de Privadesa de Dades, llegiu la següent pàgina web:  http://nuevamutuasanitaria.es/politica-de-proteccion-de-datos