SERVEI DE TELEMEDICINA

VIDEOCONSULTA

US TRUQUEM

ORIENTACIÓ PSICOLÒGICA

RECEPTA ELECTRÒNICA

GESTIÓ DE CITES

VIDEOCONSULTA

Concerteu la vostra cita amb un metge d’atenció primària, pediatria, dermatologia, ginecologia i fins a 12 especialitats per fer la consulta de salut que necessiteu a través de videotrucada: directament, quan i on ho necessiteu.

US TRUQUEM

Demaneu online una consulta telefònica amb un metge de qualsevol de les 12 especialitats disponibles per resoldre els vostres dubtes i un dels nostres professionals us trucarà.

ORIENTACIÓ PSICOLÒGICA ONLINE

Contacteu amb un psicòleg per obtenir orientació i assessorament telefònic, sigueu on sigueu i sense necessitat de desplaçar-vos. El terapeuta us atendrà de manera personalitzada i amb confidencialitat absoluta, i farà un seguiment de la vostra consulta i evolució.

RECEPTA ELECTRÒNICA

Els professionals sanitaris del nostre quadre us podran facilitar les seves receptes farmacèutiques en format digital sense necessitat de desplaçar-vos a una consulta presencial.

GESTIÓ DE CITES

Us ajudem a gestionar les vostres consultes presencials amb els metges del nostre quadre:

Accediu al servei al telèfon 91 290 80 75 en horari de 8 a 20 hores de dilluns a divendres.

REBRE INFORMACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ

Si us plau, ompliu les dades següents:

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Nueva Mutua Sanitaria del Servicio Médico, Mutua de Seguros a Prima Fija, amb CIF V86444965 (Nueva Mutua Sanitaria), i inscrit al Registre d’Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau M380, està autoritzada per operar a la branca de Salut.

DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES: L’Empresa ha designat un delegat de Protecció de Dades (DPO) amb el qual us podeu posar en contacte a: dpo@nuevamutuasanitaria.es

FINALITAT DEL TRACTAMENT: Les vostres dades seran tractades amb la finalitat de facilitar-vos informació sobre els nostres productes d’assegurances, i enviar-vos comunicacions comercials sobre aquestes assegurances i altres serveis o ofertes sobre salut i benestar.

BASE LEGITIMADORA: La present sol·licitud d’informació sobre pòlisses d’assegurances.

DRETS: Podeu sol·licitar-nos l’accés, rectificació, cancel·lació, oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals, així com sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per exercir aquests drets, haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres en el correu electrònic següent: protecciondedatos@nuevamutuasanitaria.es, specificant quin dret voleu exercir, i enviant adjunta una còpia del vostre DNI o document identificatiu equivalent en vigor. En un termini màxim de 30 dies després de rebre la vostra sol·licitud, rebreu una resposta per part nostra.

Per obtenir més informació sobre la nostra Política de Privadesa de Dades, llegiu la següent pàgina web:  http://nuevamutuasanitaria.es/politica-de-proteccion-de-datos